Anna Klappe Tekstproducties

Voor een helder verhaal

Referenties

Nel Schenk
Interview De Noordoostpolder

"Wat een prachtig stuk. Het was heerlijk om te lezen. Kaarten, bloemen, telefoontjes, ik ben en word nog steeds overspoeld met reacties. Veel mensen uit Urk. Ook zij hebben het verhaal gelezen. Elke dag word ik op de polikliniek aangehouden. Chirurg dr. Hirzalla schreef: 'Prachtig stuk, Nel. Zeer goed geschreven met aan het eind een stukje emotie. Perfect.'

Ik schrijf je dit om ook jou in mijn vreugde te laten delen. Uiteindelijk heb jij voor het prachtige verhaal gezorgd."


Nel Schenk, medisch secretaresse Dokter Jansenziekenhuis
Emmeloord, januari 2009
Sijbrand Seine - Mens en Techniek
Teksten voor website (oktober-november 2008) 

"Ik heb Anna Klappe leren kennen als een doelgericht en zeer bekwaam tekstschrijver die in staat is om woorden en emoties om te zetten in pakkende teksten die bij mij passen.

Na zelf wat aangeschreven te hebben als techneut, kwam ik er achter dat tekstschrijven niet tot mijn kerncompetenties behoort. Veel woorden en weinig boodschap. Via een kennis kwam ik in aanraking met Anna Klappe.

Ik legde haar mijn probleem voor en zij begreep onmiddellijk de boodschap. Nadat ik haar eerst alle zelf geschreven teksten had toegezonden - die haar hielpen een beeld van mij te vormen - werd een afspraak gemaakt voor een briefing. De kern van deze briefing was: hoe wil je je profileren op internet? Best wel lastig om daar 1-2-3 antwoord op te geven.

Maar gelukkig heeft Anna Klappe de kwaliteit om te kunnen trechteren. Op bepaalde punten vroeg zij door, zodat zij een helder beeld kreeg van wat ik wilde. Vervolgens kwamen de eerste teksten via de mail binnen met het advies ze te laten lezen door mensen die mij kennen. Heb ik gedaan en kon haar toen mijn feedback geven. Het resultaat vind ik super!

Met plezier verwijs ik u dan ook door naar
www.sijbrandseine.nl "

Sijbrand Seine, Technisch opleider
Wanneperveen, 26-11-2008