Anna Klappe Tekstproducties

Voor een helder verhaal

Advertorials

 

Met Bultman altijd op weg

'Vandaag bellen en morgen halen of zelfs dezelfde dag nog,' is het motto van stationsmanager Frank van Kol van Autoverhuur Bultman. 'Ik kan op korte termijn plannen.'

Bultman levert passend vervoer voor iedereen: personenauto's, bestelwagens, busjes en zelfs vrachtwagens, maar daarvoor is dan wel een groot rijbewijs nodig. Bovendien voldoen alle auto's aan de milieu-eisen, zodat ze ook in milieu-zones van bepaalde steden mogen rijden.

De busjes en kleine vrachtwagens voor een gewoon rijbewijs zijn met name in trek voor verhuizingen. Maar ook bedrijven doen regelmatig een beroep op Bultman in geval van pech aan de eigen wagens of als er extra vervoer nodig is. Daarnaast kan het huren van een personenbusje aantrekkelijk zijn voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje. Maar het is tevens geschikt voor familiefeesten, zoals een bruiloft. En heel handig voor het afhalen van passagiers van het vliegveld, somt Van Kol op.

Wintersportaanbieding

Voor vakantiegangers naar de wintersport heeft Bultman een aantrekkelijke aanbieding bedacht. Bij de huur van een 9-persoonsbusje wordt een reistasje meegeleverd met praktische spullen voor onderweg, inclusief een flesje Beerenburg voor de passagiers. De wagen is bovendien voorzien van winterbanden en sneeuwkettingen, wat in die landen verplicht is. Zo kan huren financieel gunstiger uitpakken en bovendien gezelliger zijn wanneer je met meerdere personen tegelijk op vakantie gaat.

Autoverhuur Bultman startte zo'n negentig jaar geleden in Apeldoorn. De broers Bultman handelden in autobanden en begonnen daarnaast met het verhuren van een auto. Dit is uitgebreid naar een wagenpark van circa tweehonderd voertuigen, verdeeld over de inmiddels vijf vestigingen in Zwolle, Deventer, Harderwijk, Apeldoorn en Emmeloord. De auto's zijn relatief jong en verkeren in een goede technische staat. Het bedrijf beschikt over een eigen servicedienst en een werkplaats en levert tevens een 24-uurs service in geval van pech onderweg.

Vijf jaar geleden heeft het bedrijf zich in Emmeloord gevestigd aan de Marknesserweg 3. Deze vestiging is van maandag tot en met vrijdag open van 8.00 tot 12.00 uur en 's middags van 13.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 10.00 uur. Voor meer informatie en reserveringen: 0527-619381 of www.bultman.nl.


© 2009 - In opdracht van FlevoPost

Romantisch boottochtje

Heeft u trouwplannen of viert u binnenkort uw huwelijksjubileum? Maak dan nu de bruiloft compleet met een romantisch boottochtje door nationaal park De Weerribben, natuurgebied De Wieden of leg aan in een van de pittoreske havenplaatsen langs de oude Zuiderzeekust.

Rederij Timmerman in Blokzijl heeft twee salonboten in de vaart. 'Martha-O' en 'Sijgje-S' bieden plaats aan respectievelijk veertig en tachtig personen. Deze boten zijn vernoemd naar de vrouw en schoondochter van de vorige eigenaar, die de schepen zelf heeft gebouwd.

De ijzeren motorschepen beschikken over zowel een ruim binnendek als bovenop een buitendek die beide een prachtig uitzicht bieden op de omgeving. De tocht door de natuurgebieden leent zich natuurlijk ook uitstekend voor het maken van sfeervolle foto's van het bruidspaar of het feest.

Het binnendek van beide schepen is luxe ingericht en biedt voldoende zitgelegenheid met mooie stoelen en tafels. Hier kan de bruidstaart worden aangesneden of de champagne worden ontkurkt. Maar er zijn ook mogelijkheden voor warme of koude buffetten aan boord en smaakvolle hapjes, variërend van eenvoudig tot zeer luxe. Mede-eigenaresse Monique is de scheepskok en kan desgewenst ook de bruidstaart maken. En er kan tevens live-muziek worden geregeld of een gezellig achtergrondmuziekje worden opgezet.

Vader Jan Timmerman startte de rederij 18 jaar geleden aan de Mauritsstraat 21 in Blokzijl. De rederij is goed bereikbaar en wordt duidelijk aangegeven met borden. Bovendien is er een grote eigen parkeerplaats waar auto's gratis kunnen worden gestald. De schepen lenen zich prima voor feesten aan boord, maar zijn ook uitermate geschikt voor het vervoer van of naar het gemeentehuis of de kerk in Vollenhove of naar een van de restaurants in de omgeving voor grotere gezelschappen.

De schepen varen alle dagen van de week, zowel overdag als 's avond en alle seizoenen van het jaar. Zelfs in de winter, alleen niet als er ijs ligt. Voor meer informatie:www.rederij-timmerman.nl of bel: 0527-291711.

© 2009 - In opdracht van FlevoPost